09/02/2022

Nieuwe medewerker Expertisecentrum Aziatische hoornaar

Wij wensen u te informeren dat dhr. Kevin Verbeek de taak van coördinator van het expertisecentrum Aziatische hoornaar op zich neemt.

Dit expertisecentrum bekijkt de expansie en de bestrijding van deze invasieve exoot . Vooral de evolutie van nieuwe bestrijdingsmiddelen wordt aandachtig opgevolgd.

Dit centrum ressorteert onder de dienst bijengezondheid. Kevin rapporteert dan ook aan diensthoofd Erik Goris.

E-mail communicatie in verband met de Aziatische hoornaar verloopt best via : hoornaar@vbi.vlaanderen

Wij wensen Kevin alle succes in zijn strijd tegen de Aziatische hoornaar.

René De Backer
Voorzitter

Erik Goris
Diensthoofd Bijengezondheid

Andere berichten

BeeTV, Nieuws

BeeTV februari 2023 (trailer)

Honing heeft een bijzonder grote therapeutische waarde waar het wondverzorging betreft. In de BeeTV van februari wordt dit haarfijn uitgelegd.

Nieuws

Nieuwe kernmedewerker hulp vertaler

Wij wensen u te informeren dat mevr. Els Wynant de taak van vertaler op zich neemt. Els zal diverse teksten van wetenschappelijke aard en buitenlandse oorsprong onder de loep nemen en vertalen in het Nederlands.

Nieuws

Nieuwe kernmedewerker VBI Kids

Wij wensen u te informeren dat mevr. Mien Goris de taak van medewerker van onze jeugdwerking VBI KIDS op zich neemt. Mien gaat Wim begeleiden in de werking naar scholen in het bijzonder en kinderen in het algemeen toe.

Nieuws

Ledenkorting bij aankoop dahlia’s

Het VBI biedt in samenwerking met Natural Bulbs BIO-Dahlia’s aan! Deze biologische gekweekte Dahlia’s zijn botanisch, dus prima bijenplanten. Ledenkorting van 20% is mogelijk via aan te vragen kortingscode.

Nieuws

Video’s in het ledenportaal

In de VBI mediatheek werden recent 6 nieuwe titels toegevoegd. Allen in HD kwaliteit en Nederlands ondertiteld. Deze en andere documentaires zijn te bekijken door de VBI-leden in het ledenportaal.

Menu