28/12/2022

Gezocht: 3 vertalers

Het Vlaams Bijeninstituut is op zoek naar 3 vertalers:

  • vertaler Engels – Nederlands
  • vertaler Frans – Nederlands
  • vertaler Duits – Nederlands.

Bent u schrijfvaardig, beheert u perfect Nederlands en kent u één andere taal zeer goed, dan bent u misschien wel onze nieuwe vrijwilliger!

Als vertaler vertaal je internationale artikels. Deze artikels zijn van wetenschappelijke aard. De inhoud van de artikels wordt nadien gebruikt om imkers, natuurliefhebbers en overheden in het Vlaamse landschap te ondersteunen.

Dit vrijwilligerswerk doe je van thuis uit. Je krijgt op regelmatige basis artikels aangereikt dewelke je op eigen tempo en volgens eigen tijdsbesteding vertaalt.

Indien je deel wenst uit te maken van een sterk groeiend team van vrijwilligers die zich inzetten voor de biodiversiteit en de bijen in het bijzonder stuur je je kandidatuur door naar info@vbi.vlaanderen.

Dank u wel,

Het VBI-team.

Andere berichten

BeeTV, Nieuws

BeeTV februari 2023 (trailer)

Honing heeft een bijzonder grote therapeutische waarde waar het wondverzorging betreft. In de BeeTV van februari wordt dit haarfijn uitgelegd.

Nieuws

Nieuwe kernmedewerker hulp vertaler

Wij wensen u te informeren dat mevr. Els Wynant de taak van vertaler op zich neemt. Els zal diverse teksten van wetenschappelijke aard en buitenlandse oorsprong onder de loep nemen en vertalen in het Nederlands.

Nieuws

Nieuwe kernmedewerker VBI Kids

Wij wensen u te informeren dat mevr. Mien Goris de taak van medewerker van onze jeugdwerking VBI KIDS op zich neemt. Mien gaat Wim begeleiden in de werking naar scholen in het bijzonder en kinderen in het algemeen toe.

Nieuws

Ledenkorting bij aankoop dahlia’s

Het VBI biedt in samenwerking met Natural Bulbs BIO-Dahlia’s aan! Deze biologische gekweekte Dahlia’s zijn botanisch, dus prima bijenplanten. Ledenkorting van 20% is mogelijk via aan te vragen kortingscode.

Nieuws

Video’s in het ledenportaal

In de VBI mediatheek werden recent 6 nieuwe titels toegevoegd. Allen in HD kwaliteit en Nederlands ondertiteld. Deze en andere documentaires zijn te bekijken door de VBI-leden in het ledenportaal.

Menu