28/12/2022

Gezocht: 3 vertalers

Het Vlaams Bijeninstituut is op zoek naar 3 vertalers:

  • vertaler Engels – Nederlands
  • vertaler Frans – Nederlands
  • vertaler Duits – Nederlands.

Bent u schrijfvaardig, beheert u perfect Nederlands en kent u één andere taal zeer goed, dan bent u misschien wel onze nieuwe vrijwilliger!

Als vertaler vertaal je internationale artikels. Deze artikels zijn van wetenschappelijke aard. De inhoud van de artikels wordt nadien gebruikt om imkers, natuurliefhebbers en overheden in het Vlaamse landschap te ondersteunen.

Dit vrijwilligerswerk doe je van thuis uit. Je krijgt op regelmatige basis artikels aangereikt dewelke je op eigen tempo en volgens eigen tijdsbesteding vertaalt.

Indien je deel wenst uit te maken van een sterk groeiend team van vrijwilligers die zich inzetten voor de biodiversiteit en de bijen in het bijzonder stuur je je kandidatuur door naar info@vbi.vlaanderen.

Dank u wel,

Het VBI-team.

Andere berichten

Nieuws

Preview van een toespraak op de BIJeenkomst

De toespraken van Prof Callaerts, Prof Van Alphen en dhr. Janssen zijn te bekijken op het VBI-ledenportaal. Hebt u als lid geen login voor het ledenportaal, neem contact met de ledenadministratie via ledenadministratie@vbi.vlaanderen .

Nieuws

De winnaar van de fotowedstrijd 2023 is gekend.

De derde prijs ging naar Nathalie Bellens – Fabiszewska met haar foeragerende honingbij op lavendel. De tweede prijs ging naar Peter Beyer met een compositie van honingbijen op raat. De winnaar is Tiffany Heymans met haar portret van een wimperflankzandbij.

Nieuws

VBI QFOR gecertificeerd

Met veel trots kan het Vlaams Bijeninstituut melden dat de dienst vorming succesvol het certificaat QFOR behandeld heeft. QFOR is het kwaliteitslabel voor onderwijsinstellingen die zich willen meten en die hun kwaliteiten wensen aan te scherpen.

Menu