28/12/2022

Gezocht: 3 vertalers

Het Vlaams Bijeninstituut is op zoek naar 3 vertalers:

  • vertaler Engels – Nederlands
  • vertaler Frans – Nederlands
  • vertaler Duits – Nederlands.

Bent u schrijfvaardig, beheert u perfect Nederlands en kent u één andere taal zeer goed, dan bent u misschien wel onze nieuwe vrijwilliger!

Als vertaler vertaal je internationale artikels. Deze artikels zijn van wetenschappelijke aard. De inhoud van de artikels wordt nadien gebruikt om imkers, natuurliefhebbers en overheden in het Vlaamse landschap te ondersteunen.

Dit vrijwilligerswerk doe je van thuis uit. Je krijgt op regelmatige basis artikels aangereikt dewelke je op eigen tempo en volgens eigen tijdsbesteding vertaalt.

Indien je deel wenst uit te maken van een sterk groeiend team van vrijwilligers die zich inzetten voor de biodiversiteit en de bijen in het bijzonder stuur je je kandidatuur door naar info@vbi.vlaanderen.

Dank u wel,

Het VBI-team.

Andere berichten

Nieuws

Bericht van Sciensano aan imkers

Op de voorbije vergadering van het EURL bijenziekten en op de COLOSS meeting werd er aandacht besteed aan de Tropilaelaps mijt, een externe parasiet van bijen die momenteel niet in Europa voorkomt.

Nieuws

Product terugroeping

Stuifmeelpollen van Bijenhof!
In overleg met het FAVV haalt Bijenhof BV stuifmeelkorrels (200 g en 450 g) uit de verkoop en roept het terug van bij de consumenten wegens te hoog gehalte Pyrrolizidine alkaloïden.

Vacature
Nieuws

Vacature

Het Vlaams Bijeninstituut werft docenten aan.
Ervaren imkers e.a. die kennis wensen over te dragen kunnen zich aanmelden met vermelding van hun expertise.

Zie vacature voor detail.

Menu