BeeTV aflevering december 2021

Afl. 15: Koken met wild en honing

We schotelen u twee sterrengerechten voor met de combinatie wild en honing. Twee smaken die zeer goed met elkaar samengaan. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u deze klasse-gerechten thuis kan maken. Voor de feestdagen kan je hier uw gasten mee verleiden en verrassen. In samenwerking met Hubertus Vereniging Vlaanderen en campus Coovi. Smakelijk.

Het schriftelijk recept is te vinden in het ledenportaal.

Andere berichten

Kerstlekkers

Afl. 34: Ter Groene Poorte

Het VBI was present op de studiedag van onze Nederlandse vrienden ‘de Nederlandse Bijenhoudersvereniging’ (NBV) te Breda.

Afl. 33: Studiedag NBV

Het VBI was present op de studiedag van onze Nederlandse vrienden ‘de Nederlandse Bijenhoudersvereniging’ (NBV) te Breda.

Varroa resistente bijen

Afl. 32: De weg naar Varroa resistentie

In deze aflevering interviewen we imker Noël De Schrijver die er in geslaagd is om Varroa resistente bijen te kweken. Hij vertelt over zijn doel, de meevallers en de teleurstellingen in de weg naar betere bijen.

Afl. 31: De OPTIMAL bijenkast

In Denemarken werd een bijenkast ontwikkeld waarbij de gunstige omstandigheden van de holle boom nagebootst worden maar waar nog steeds gebruik kan gemaakt worden van de raambouw wat het imkeren zo makkelijk maakt.

Menu