BeeTV aflevering december 2021

Afl. 15: Koken met wild en honing

We schotelen u twee sterrengerechten voor met de combinatie wild en honing. Twee smaken die zeer goed met elkaar samengaan. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u deze klasse-gerechten thuis kan maken. Voor de feestdagen kan je hier uw gasten mee verleiden en verrassen. In samenwerking met Hubertus Vereniging Vlaanderen en campus Coovi. Smakelijk.

Het schriftelijk recept is te vinden in het ledenportaal.

Andere berichten

Afl. 16: De Wilg

De zeer belangrijke stuifmeel-leverancier, de Wilg, komt in beeld. Welke soorten zijn het beste voor onze bijen? En hoe zorg je er voor dat ze bij u kunnen staan ?

Afl. 14: Imker in de kijker

In deze aflevering nemen we de kijker mee naar Flevoland. Rob Triest is daar imker in een uniek Unesco terrein van 1700 hectare. Rob vlecht korven volgens het oude ambacht.

Afl. 12: Bijentuin Damme

We bezoeken de bijenvriendelijke tuin aan de bibliotheek te Damme, een project dat terecht een prijs heeft gewonnen als mooiste bijentuin van Vlaanderen.

Menu