04/07/2022

Oproep naar vrijwilligers IT

Wens je je IT-talent mee in te zetten om bijen in Vlaanderen te beschermen?

Wil je deel uitmaken van een steeds groeiende groep van gedreven medewerkers die een hart hebben voor de biodiversiteit in Vlaanderen?

Wil je mee helpen de imkers en bijenliefhebbers van alle leeftijden te informeren?

Ken je iets van websites beheren?

 

Dan is deze functie iets voor u.

Wij zijn op zoek naar mensen die op regelmatige basis onze websites kunnen aanvullen (website Vlaams Bijeninstituut en VBI-Kids). De artikels worden aangereikt, het presenteren op de site is uw verantwoordelijkheid. De sites draaien onder WordPress en One.com

Deze functie valt onder de categorie van vrijwilligerswerk.
Begeleiding tijdens de startperiode en blijvende ondersteuning vanuit een professioneel IT-bedrijf is voorzien.

 

Zie je hier wel iets in, mail dan naar info@vbi.vlaanderen

 

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in ons team.

Met vriendelijke groeten
Het VBI-team

Andere berichten

Aziatische hoornaar, Nieuws

Eindrapport 2022 bestrijding Aziatische hoornaar

De opdracht tot opsporing en neutralisatie van nesten van de Aziatische hoornaar werd door de Vlaamse overheid toegewezen aan het Vlaams Bijeninstituut eind april 2022 waarna het Vlaams Bijeninstituut onmiddellijk gestart is met de werkzaamheden. Het eindrapport 2022 is nu ook beschikbaar online via dit bericht.

Nieuws

Gezocht: Grafisch ontwerper

Het Vlaams Bijeninstituut is op zoek naar een grafisch ontwerper die kan helpen met o.a. ontwerpen van affiches, nieuwsbrieven, reclamefolders en promomateriaal. Maar ook met het uitwerken van een jong grafisch design voor onze online media. Je helpt meedenken over marketingacties en gaat mee op zoek naar nieuwe opportuniteiten.

Events, Imkercursus, Nieuws

Cursus beginnend imker IWG Durme

In december start de Imkerwerkgroep Durme (IWG) met een nieuwe lessenreeks. De eerste les vindt plaats op 10/12/2022 in het BC Molsbroek – Molsbergen 1 te Lokeren. De cursus wordt gegeven vanuit de visie van de Imkerwerkgroep, namelijk op een zo natuurlijk mogelijke manier imkeren.

Menu