17/10/2022

Nieuw IT talent in huis

Het Vlaams Bijeninstituut zet zeer sterk in op de moderne media en IT-technologie om onze organisatie zo efficiënt en vloeiend mogelijk te maken.

De elektronische wereld geeft immense mogelijkheden maar kent echter ook valkuilen.

We zijn dan ook verheugd dhr. Thomas Berton te mogen verwelkomen.

Thomas start met het beheer van onze websites.

Door zijn professionele kennis van IT wordt hij binnen het Vlaams Bijeninstituut de voornaamste speler waar het onze IT veiligheid aangaat.

We wensen Thomas veel succes en veel plezier bij het uitoefenen van zijn taak.

Het dagelijks bestuur.

Andere berichten

Nieuws

Preview van een toespraak op de BIJeenkomst

De toespraken van Prof Callaerts, Prof Van Alphen en dhr. Janssen zijn te bekijken op het VBI-ledenportaal. Hebt u als lid geen login voor het ledenportaal, neem contact met de ledenadministratie via ledenadministratie@vbi.vlaanderen .

Nieuws

De winnaar van de fotowedstrijd 2023 is gekend.

De derde prijs ging naar Nathalie Bellens – Fabiszewska met haar foeragerende honingbij op lavendel. De tweede prijs ging naar Peter Beyer met een compositie van honingbijen op raat. De winnaar is Tiffany Heymans met haar portret van een wimperflankzandbij.

Nieuws

VBI QFOR gecertificeerd

Met veel trots kan het Vlaams Bijeninstituut melden dat de dienst vorming succesvol het certificaat QFOR behandeld heeft. QFOR is het kwaliteitslabel voor onderwijsinstellingen die zich willen meten en die hun kwaliteiten wensen aan te scherpen.

Menu