Nieuws

Fotowedstrijd World Bee Day

FOTOWEDSTRIJD naar aanleiding van World Bee Day (20 mei).

Het Vlaams Bijeninstituut organiseert naar aanleiding van World Bee Day een fotowedstrijd rond het thema ‘Bijen en Hommels’.

Er worden drie mooie prijzen in de vorm van delicatessenpakketten uitgereikt aan de inzenders van de drie beste foto’s.  Deze prijzen worden toegestuurd.

Deze wedstrijd staat open voor iedereen woonachtig in Vlaanderen.

Foto’s kunnen ingestuurd worden op info@vbi.vlaanderen .

De winnaars worden op World Bee Day bekend gemaakt via onze mediakanalen.

Veel succes !

Het VBI-team.

REGLEMENT FOTOWEDSTRIJD VLAAMS BIJENINSTITUUT  WORLD BEE DAY

 

Thema: Bijen en Hommels

 

 

 1. Door deelname verklaart men zich akkoord met de regels. Men is verantwoordelijk voor de eigen inbreng.
 2. Iedereen woonachtig in Vlaanderen kan foto’s inzenden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
  • de foto’s passen binnen het thema Bijen. Dus alle soorten bijen en hommels zijn toegelaten.
  • ieder mag maximaal drie foto’s inzenden.
  • de ingezonden foto’s moeten zelf gemaakt zijn.
  • de originele foto’s mogen slechts in beperkte mate gecorrigeerd zijn en geen kader, tekst of andere toevoegingen bevatten.
  • foto’s inzenden is mogelijk op info@vbi.vlaanderen tot 19 mei 2020 12,00 uur ’s middags. Alle laattijdig ingezonden foto’s tellen niet mee voor de prijzen.
  • de foto moet een jpeg/jpg-bestand zijn. De foto moet in HD kwaliteit aangeboden worden.
 3. Door uw inzending geeft u toestemming aan het VLAAMS BIJENINSTITUUT om de foto op de website en in andere publicaties te plaatsen. Het VLAAMS BIJENINSTITUUT zal deze foto’s niet aan derden overdragen.
 4. De jury van de fotowedstrijd, bestaande uit het VLAAMS BIJENINSTITUUT-vrijwilligers met ruime fotografie-ervaring:
  • beoordeelt de foto voor plaatsing op de website. Alleen zelfgemaakte foto’s die aan de normen en aan het thema voldoen worden geplaatst. Correspondentie hierover is niet mogelijk.
  • nomineert aan het eind van de wedstrijd uit alle inzendingen de drie winnaars. De genomineerde foto’s worden op onze website bekend gemaakt.
 5. De winnende foto’s krijgen een ereplaats op onze website.
 6. Derden hebben niet het recht om foto’s van VLAAMS BIJENINSTITUUT Fotowedstrijd te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken.
 7. Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk. VLAAMS BIJENINSTITUUT kan op geen enkele manier verantwoordelijkheid aanvaarden voor het wederrechtelijk insturen van foto’s waarop auteursrecht van derden rust.

Andere berichten

Aziatische hoornaar, Nieuws

Ga mee op zoek

De strijd tegen de Aziatische hoornaar kan momenteel slechts op één werkwijze uitgevoerd worden. Dit is een actieve opsporing van het nest. Doe mee!

Aziatische hoornaar, Nieuws

Word professionele verdelger

De bestrijding van de Aziatische hoornaar is een zorg van ieder imker, natuurliefhebber en overheid. De Aziatische hoornaar is een invasieve exoot en verspreidt zich in een hoog tempo in Vlaanderen. In 2022 zijn om en bij de 250 nesten verdelgd. Ervaring in het buitenland leert ons dat vanaf nu een grote stijging in aantallen te verwachten is.

Menu