Events

AFGELAST -50jarig Jubileum Bijenfeest te Aarschot – AFGELAST

22/03/2020
10u00 - 17u30
Gasthuissite Elisabethlaan 103, 3200 Aarschot

Afgelast

Beste collega’s,

Met spijt in het hart blazen we ons Bijenfeest, de 50ste Grote Brabantse Bijenmarkt en Plantenruildag van 22 maart af. Ook de opening van de expo “De Bijenwoning” op 21 maart wordt geannuleerd. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer de expo zal kunnen opengaan. Het Stedelijk Museum zal nog zeker tot 31 maart gesloten zijn.
We doen dit omdat jullie gezondheid ons nauw aan het hart ligt. We vinden dit ontzettend jammer (we waren al helemaal in feeststemming) maar nu moeten we met z’n allen gewoon onze verantwoordelijkheid opnemen om de verspreiding van het corona virus onder controle te houden.
Hierbij willen we toch even alle mensen bedanken die meegeholpen hebben aan de voorbereiding van dit evenement. We appreciëren dit enorm.

Andere events

Events, Nieuws

Gamefair Belgium

Het Vlaams Bijeninstituut is verheugd je te verwelkomen op de 2e editie van Gamefair Belgium op 24, 25 en 26 mei 2024 op het Landgoed Duras.
‘Hét ontmoetingspunt van het jaar voor buitenmensen.’

Events

Planten- en Bijenmarkt

Op 7 April 2024 van 10 tot 17 uur organiseert De liefhebbers van ‘t zoet een planten & Bijenmarkt.

Kom naar Buzzzing
Events

Kom naar Buzzzing

Ook last van gezzzoem tussen je oren? Van kleine liedjes die altijd maar luider en luider en LUIDER door je lichaam gonzen? Je voet tikt, je lippen kriebelen, je heupen wiegen.

Menu