08/01/2022

Trailer voor reizende imkers

Het Vlaams Bijeninstituut is in samenwerking met een professioneel producent voor kwaliteitsaanhangwagens aan het bekijken of we een trailer voor de reizende imker kunnen aanbieden. De foto is van een Turks bedrijf en geldt als voorbeeld.

Foto: Cybele.com

Onze vraag is in eerste instantie of imkers geïnteresseerd zijn in een dergelijke aanhangwagen. Bij interesse willen we deze bouwen voor de gangbare bijenkasten die in Vlaanderen gebruikt worden en volgens de door de imkers gevraagde voorzieningen.

Dergelijke aanhangwagen heeft een prijskaartje gezien het maatwerk maar door middel van groepsaankoop kunnen de prijzen sterk gedrukt worden.

Wij benadrukken dat wij als VZW geen winst beogen op dit project. Dit is een vorm van dienstverlening naar de gemotiveerde reizende imker.

Bij interesse, stuur een bericht naar info@vbi.vlaanderen .

PS: video te bekijken op onze facebookpagina :  Vlaams Bijeninstituut | Facebook

Andere berichten

Events, Nieuws

Gamefair Belgium

Het Vlaams Bijeninstituut is verheugd je te verwelkomen op de 2e editie van Gamefair Belgium op 24, 25 en 26 mei 2024 op het Landgoed Duras.
‘Hét ontmoetingspunt van het jaar voor buitenmensen.’

Events

Planten- en Bijenmarkt

Op 7 April 2024 van 10 tot 17 uur organiseert De liefhebbers van ‘t zoet een planten & Bijenmarkt.

Kom naar Buzzzing
Events

Kom naar Buzzzing

Ook last van gezzzoem tussen je oren? Van kleine liedjes die altijd maar luider en luider en LUIDER door je lichaam gonzen? Je voet tikt, je lippen kriebelen, je heupen wiegen.

Menu