Nieuws

Fotowedstrijd World Bee Day 2023

FOTOWEDSTRIJD naar aanleiding van World Bee Day (zaterdag 20 mei 2023).

Het Vlaams Bijeninstituut richt na 3 jaar opnieuw een fotowedstrijd in.

Heb je mooi eigen fotomateriaal over bijen, doe dan een gooi naar de mooiste foto. De eerste prijs is een geschenkenmand ter waarde van 100 €. Inzendingen sturen aan info@vbi.vlaanderen ten laatste op 19 mei om 12u00.

 

De winnaars worden bekend gemaakt via onze mediakanalen.

 

Veel succes !

Het VBI-team.

REGLEMENT FOTOWEDSTRIJD VLAAMS BIJENINSTITUUT WORLD BEE DAY

Thema: Bijen en Hommels

 1. Door deelname verklaart men zich akkoord met de regels. Men is verantwoordelijk voor de eigen inbreng.
 2. Iedereen woonachtig in Vlaanderen en Nederland kan foto’s inzenden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
  ◦  de foto’s passen binnen het thema Bijen. Dus alle soorten bijen en hommels zijn toegelaten.
  ◦  ieder mag maximaal drie foto’s inzenden.
  ◦  de ingezonden foto’s moeten zelf gemaakt zijn.
  ◦  de originele foto’s mogen slechts in beperkte mate gecorrigeerd zijn en geen kader, tekst of andere toevoegingen bevatten.
  ◦  foto’s inzenden is mogelijk op info@vbi.vlaanderen tot 19 mei 2023 12,00 uur ’s middags. Alle laattijdig ingezonden foto’s tellen niet mee voor de prijzen.
  ◦  de foto moet een jpeg/jpg-bestand zijn. De foto moet in HD kwaliteit aangeboden worden.
 3. Door uw inzending geeft u toestemming aan het VLAAMS BIJENINSTITUUT om de foto op de website en in andere publicaties te plaatsen. Het VLAAMS BIJENINSTITUUT zal deze foto’s niet aan derden overdragen.
 4. De jury van de fotowedstrijd, bestaande uit het professionelen uit de fotografiewereld :
  ◦  beoordelen de foto voor plaatsing op de website. Alleen zelfgemaakte foto’s die aan de normen en aan het thema voldoen worden geplaatst. Correspondentie hierover is niet mogelijk.
  ◦  nomineren aan het eind van de wedstrijd uit alle inzendingen de drie winnaars. De genomineerde foto’s worden op onze website bekend gemaakt.
 5. De winnende foto’s krijgen een ereplaats op onze website.
 6. Derden hebben niet het recht om foto’s van VLAAMS BIJENINSTITUUT Fotowedstrijd te kopiëren, te verhandelen en/of voor andere doeleinden te gebruiken.
 7. Deelnemers die tegen de regels in toch werk van derden insturen zijn zelf voor de auteursrechtelijke gevolgen aansprakelijk. VLAAMS BIJENINSTITUUT kan op geen enkele manier verantwoordelijkheid aanvaarden voor het wederrechtelijk insturen van foto’s waarop auteursrecht van derden rust.

Andere berichten

Nieuws

Preview van een toespraak op de BIJeenkomst

De toespraken van Prof Callaerts, Prof Van Alphen en dhr. Janssen zijn te bekijken op het VBI-ledenportaal. Hebt u als lid geen login voor het ledenportaal, neem contact met de ledenadministratie via ledenadministratie@vbi.vlaanderen .

Nieuws

De winnaar van de fotowedstrijd 2023 is gekend.

De derde prijs ging naar Nathalie Bellens – Fabiszewska met haar foeragerende honingbij op lavendel. De tweede prijs ging naar Peter Beyer met een compositie van honingbijen op raat. De winnaar is Tiffany Heymans met haar portret van een wimperflankzandbij.

Menu