11/12/2021

Cursus korfvlechten

De cursus korfvlechten voorzien te Antwerpen was op drie dagen tijd volzet en kandidaten blijven zich aanmelden uit alle provincies… Daarom gaan wij in alle provincies cursussen organiseren.

Hou de website in de gaten. De mensen op de wachtlijst worden eerst geïnformeerd. Wil je je aanmelden om op deze wachtlijst te worden bijgezet ? Stuur dan een mailtje met je gegevens aan info@vbi.vlaanderen.

Als je de cursus gevolgd hebt, wil je natuurlijk zelf korven kunnen maken. De benodigde materialen hiervoor zijn aangeschaft en deze kunnen vanaf januari 2022 via de VBI-webshop aangekocht worden.

Andere berichten

Events, Imkercursus, Nieuws

Cursus beginnend imker IWG Durme

In december start de Imkerwerkgroep Durme (IWG) met een nieuwe lessenreeks. De eerste les vindt plaats op 10/12/2022 in het BC Molsbroek – Molsbergen 1 te Lokeren. De cursus wordt gegeven vanuit de visie van de Imkerwerkgroep, namelijk op een zo natuurlijk mogelijke manier imkeren.

Events

Presentatie “Natuurlijk Imkeren”

Presentatie “Natuurlijk Imkeren” : bijen houden die geen behandelingen meer nodig hebben tegen de varroa om te kunnen overleven. 13/10/2022, Stadsboerderij Turnhout.

Menu