17/05/2022

Nieuwe medewerker Expertisecentrum Aziatische hoornaar

Wij wensen u te informeren dat mevr. Annebelle Cambré de taak van medewerker van het expertisecentrum Aziatische hoornaar op zich neemt.

Dit expertisecentrum is een onderdeel van de dienst bijengezondheid en wordt geleid door Kevin Verbeek.

Annabelle gaat Kevin administratief begeleiden in functie van het contract dat de Vlaams overheid aan het Vlaams Bijeninstituut toegewezen heeft voor opsporing en verdelging van de Aziatische hoornaar.

Wij wensen Annabelle alle succes toe.

René De Backer
Voorzitter

Erik Goris
Diensthoofd Bijengezondheid

Kevin Verbeek
Hoofd expertisecentrum Aziatische hoornaar

E-mail communicatie in verband met de Aziatische hoornaar verloopt via : hoornaar@vbi.vlaanderen

Andere berichten

BeeTV, Nieuws

BeeTV februari 2023 (trailer)

Honing heeft een bijzonder grote therapeutische waarde waar het wondverzorging betreft. In de BeeTV van februari wordt dit haarfijn uitgelegd.

Nieuws

Nieuwe kernmedewerker hulp vertaler

Wij wensen u te informeren dat mevr. Els Wynant de taak van vertaler op zich neemt. Els zal diverse teksten van wetenschappelijke aard en buitenlandse oorsprong onder de loep nemen en vertalen in het Nederlands.

Nieuws

Nieuwe kernmedewerker VBI Kids

Wij wensen u te informeren dat mevr. Mien Goris de taak van medewerker van onze jeugdwerking VBI KIDS op zich neemt. Mien gaat Wim begeleiden in de werking naar scholen in het bijzonder en kinderen in het algemeen toe.

Nieuws

Ledenkorting bij aankoop dahlia’s

Het VBI biedt in samenwerking met Natural Bulbs BIO-Dahlia’s aan! Deze biologische gekweekte Dahlia’s zijn botanisch, dus prima bijenplanten. Ledenkorting van 20% is mogelijk via aan te vragen kortingscode.

Nieuws

Video’s in het ledenportaal

In de VBI mediatheek werden recent 6 nieuwe titels toegevoegd. Allen in HD kwaliteit en Nederlands ondertiteld. Deze en andere documentaires zijn te bekijken door de VBI-leden in het ledenportaal.

Menu