17/05/2022

Nieuwe medewerker Expertisecentrum Aziatische hoornaar

Wij wensen u te informeren dat mevr. Annebelle Cambré de taak van medewerker van het expertisecentrum Aziatische hoornaar op zich neemt.

Dit expertisecentrum is een onderdeel van de dienst bijengezondheid en wordt geleid door Kevin Verbeek.

Annabelle gaat Kevin administratief begeleiden in functie van het contract dat de Vlaams overheid aan het Vlaams Bijeninstituut toegewezen heeft voor opsporing en verdelging van de Aziatische hoornaar.

Wij wensen Annabelle alle succes toe.

René De Backer
Voorzitter

Erik Goris
Diensthoofd Bijengezondheid

Kevin Verbeek
Hoofd expertisecentrum Aziatische hoornaar

E-mail communicatie in verband met de Aziatische hoornaar verloopt via : hoornaar@vbi.vlaanderen

Andere berichten

Nieuws

Preview van een toespraak op de BIJeenkomst

De toespraken van Prof Callaerts, Prof Van Alphen en dhr. Janssen zijn te bekijken op het VBI-ledenportaal. Hebt u als lid geen login voor het ledenportaal, neem contact met de ledenadministratie via ledenadministratie@vbi.vlaanderen .

Nieuws

De winnaar van de fotowedstrijd 2023 is gekend.

De derde prijs ging naar Nathalie Bellens – Fabiszewska met haar foeragerende honingbij op lavendel. De tweede prijs ging naar Peter Beyer met een compositie van honingbijen op raat. De winnaar is Tiffany Heymans met haar portret van een wimperflankzandbij.

Nieuws

VBI QFOR gecertificeerd

Met veel trots kan het Vlaams Bijeninstituut melden dat de dienst vorming succesvol het certificaat QFOR behandeld heeft. QFOR is het kwaliteitslabel voor onderwijsinstellingen die zich willen meten en die hun kwaliteiten wensen aan te scherpen.

Menu